Villa al Rifugio

Cava de Tirreni
Villa al Rifugio Öne Çıkan Resim
Villa al Rifugio Dış Mekan
Villa al Rifugio Dış Mekan
Villa al Rifugio İç Mekan
Villa al Rifugio Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Villa al Rifugio
Via Gaetano Infranzi 5 , Cava de Tirreni

Villa al Rifugio misafirlere Cava de' Tirreni bölgesinde, plaj yakınında ve Sorrento Peninsula yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu küçük otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 16,6 mi (26,7 km) ve Salerno Limanı ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Restoranda Villa al Rifugio misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Cava de' Tirreni bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x