Villahotel Rheinblick

Rhine-romantic Route, Köln
Villahotel Rheinblick Genel
Villahotel Rheinblick Genel
Villahotel Rheinblick Genel
Villahotel Rheinblick Öne Çıkan Resim
Villahotel Rheinblick Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Villahotel Rheinblick
Uferstrasse 20 Rhine-romantic Route, Köln

Villahotel Rheinblick misafirlere Köln (Rodenkirchen) bölgesinde, Forstbotanischer Garten Koln ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Rautenstrauch-Joest Müzesi ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cologne Katedrali ile 4,6 mi (7,4 km) ve Phantasialand Eğlence Parkı ile 13,8 mi (22,3 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x