Villaggio Ripa

Rodi Garganico
Villaggio Ripa Genel
Villaggio Ripa Genel
Villaggio Ripa Genel
Villaggio Ripa Genel
Villaggio Ripa Genel
Image More +42 fotoğraf
Villaggio Ripa
Contrada Ripa , Rodi Garganico

Villaggio Ripa konaklamanızda Rodi Garganico bölgesinde, denize sıfır, Gargano Burnu yakınında ve Gargano Ulusal Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan tatil parkı Piazza Rovelli Meydanı ile 2,5 km (1,6 mi) ve Nautilus Plajı ile 3,2 km (2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca tatil parkı belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 34 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve bide vardır. Misafirlerimize masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu tatil parkı misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Dört
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x