Edificio 15 House Elite

Rodi Garganico
Edificio 15 House Elite Öne Çıkan Resim
Edificio 15 House Elite Dış Mekan
Edificio 15 House Elite Dış Mekan
Edificio 15 House Elite İç Mekan
Edificio 15 House Elite İç Mekan
Image More +49 fotoğraf
Edificio 15 House Elite
Via M. Fini 3 , Rodi Garganico

Edificio 15 House Elite konaklamanızda Rodi Garganico bölgesinde, tarihi bölgede, Gargano Ulusal Parkı ve Gargano Burnu yakınında olacaksınız. Bu plaj olan konak otel Rodi Garganico Marina ile 1,2 km (0,7 mi) ve Varano Gölü ile 7,8 km (4,8 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için konak otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel spa küveti ve düz ekran televizyon olan 6 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit, Teras, Deniz Manzaralı (Junior Suite Standard Rate)
Room
Junior Süit, Teras, Deniz Manzaralı (Junior Suite Non Refundable Rate)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x