Villaggio Punta Alice Srl

Ciro Marina
Villaggio Punta Alice Srl Öne Çıkan Resim
Villaggio Punta Alice Srl Dış Mekan
Villaggio Punta Alice Srl Dış Mekan
Villaggio Punta Alice Srl Dış Mekan
Villaggio Punta Alice Srl Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Villaggio Punta Alice Srl
Via Punta Alice , Ciro Marina

Ciro Marina bölgesindeki Villaggio Punta Alice Srl konaklamanızda, Ionian Sea yakınında ve Ciro Marina Arkeoloji Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan rezidans Faro di Punta Alice ile 1,3 mi (2,1 km) ve Temple of Apollo Alaios ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca rezidansın kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 114 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu rezidansta misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x