Villaggio Dolomiti sul Mare

Costa Degli Dei, Briatico
Villaggio Dolomiti sul Mare Genel
Villaggio Dolomiti sul Mare Genel
Villaggio Dolomiti sul Mare Genel
Villaggio Dolomiti sul Mare Genel
Villaggio Dolomiti sul Mare Öne Çıkan Resim
Image More +53 fotoğraf
Villaggio Dolomiti sul Mare
S.S. 522 Per Tropea Costa Degli Dei, Briatico

Briatico bölgesindeki Villaggio Dolomiti sul Mare konaklamanızda, Bivona Kalesi ve St. Nicholas Briatico Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı tatil parkı Irene Kulesi ile 2,3 mi (3,6 km) ve Bivona Plajı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Tatil parkının restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 104 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık tenis kortu ve spor salonu mevcuttur. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x