B&B Il Giardino sul Mare

Costa Degli Dei, Briatico
B&B Il Giardino sul Mare Genel
B&B Il Giardino sul Mare Öne Çıkan Resim
B&B Il Giardino sul Mare Dış Mekan
B&B Il Giardino sul Mare Dış Mekan
B&B Il Giardino sul Mare Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
B&B Il Giardino sul Mare
SS522 Strada Provinciale ex SS 522 al Km.16, 8 Costa Degli Dei, Briatico

Briatico bölgesindeki B&B Il Giardino sul Mare misafirlere Irene Kulesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Porto di Vibo Marina ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Murat Kalesi ile 11,4 km (7,1 mil) ve Piedigrotta Kilisesi ile 12,5 km (7,8 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x