Villaggio Camping Europa

North Adriatic Coast, Sottomarina
Villaggio Camping Europa Genel
Villaggio Camping Europa Genel
Villaggio Camping Europa Öne Çıkan Resim
Villaggio Camping Europa Dış Mekan
Villaggio Camping Europa Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Villaggio Camping Europa
via Lungomare Adriatico, 51 North Adriatic Coast, Sottomarina

Chioggia bölgesindeki Villaggio Camping Europa misafirlere deniz kıyısında, Astoria Köyü ve Chioggia Katedrali ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan kamp alanı Chiesa di San Domenico ile 2,3 km (1,4 mi) ve Diga di Sottomarina ile 2,3 km (1,5 mi) mesafede.

Restoranda Villaggio Camping Europa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 kapalı yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x