Hotel Le Tegnue

North Adriatic Coast, Sottomarina
Hotel Le Tegnue Genel
Hotel Le Tegnue Genel
Hotel Le Tegnue Genel
Hotel Le Tegnue Öne Çıkan Resim
Hotel Le Tegnue Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Le Tegnue
Lungomare Adriatico, 48 Sottomarina North Adriatic Coast, Sottomarina

Chioggia bölgesindeki Hotel Le Tegnue konaklamanızda, Plajı of Sottomarina ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Astoria Köyü ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Spiaggia libera ile 1 mi (1,6 km) ve Pinacoteca SS.ma Trinità ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan plaj bar veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 83 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Chioggia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x