Village Cay Hotel and Marina

Road Town
Village Cay Hotel and Marina Genel
Village Cay Hotel and Marina Öne Çıkan Resim
Village Cay Hotel and Marina Kahvaltı
Village Cay Hotel and Marina Oda Manzaraları
Village Cay Hotel and Marina Oda Manzaraları
Image More +29 fotoğraf
Village Cay Hotel and Marina
Nibbs St , Road Town

Village Cay Hotel and Marina misafirlere Road Town (Wickhams Cay 1) bölgesinde, Virgin Islands Folk Müzesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Road Town Methodist Kilisesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tortola Cruise Gemi Limanı ile 0,6 mi (1 km) ve Kraliyet Cezaevi Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin Karayip mutfağı alanında uzman restoranı Village Cay Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Denize Bakan
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Denize Bakan
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Denize Bakan
Room
Superior Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Stüdyo, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x