Villa with Heated Pool

Grande Riviere Noire
Villa with Heated Pool Genel
Villa with Heated Pool Genel
Villa with Heated Pool Genel
Villa with Heated Pool Öne Çıkan Resim
Villa with Heated Pool Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Villa with Heated Pool
Morcellement Diocese , Grande Riviere Noire

Black River bölgesindeki bu villa misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Black River Gorges Ulusal Parkı ve Tamarin Körfezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Barachois Alışveriş Merkezi ile 6,1 km ve Cascavelle Alışveriş Merkezi ile 13,4 km mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için Tempur-Pedic yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken açık havuz ve spor salonu gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz. Bu Koloniyel stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x