Marguery Exclusive Villas - Mauritius

La Preneuse
Marguery Exclusive Villas - Mauritius Genel
Marguery Exclusive Villas - Mauritius Genel
Marguery Exclusive Villas - Mauritius Genel
Marguery Exclusive Villas - Mauritius Genel
Marguery Exclusive Villas - Mauritius Genel
Image More +68 fotoğraf
Marguery Exclusive Villas - Mauritius
A3 Coastal Road, Black River La Plantation Marguery , La Preneuse

Black River bölgesindeki Marguery Exclusive Villas - Mauritius misafirlere deniz kıyısında, La Preneuse Beach ve Tamarin Körfezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Black River Gorges Ulusal Parkı ile 1,7 mi (2,7 km) ve The Martello Tower Museum ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Villanın restoranı In Villa Dining misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası
Room
Villa, 4 Yatak Odası (Prestige)
Room
Superior Villa, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Superior Villa, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x