Villa Watuna

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Villa Watuna Öne Çıkan Resim
Villa Watuna Dış Mekan
Villa Watuna Dış Mekan
Villa Watuna Dış Mekan
Villa Watuna Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Villa Watuna
Yaddehimulla Road Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Villa Watuna misafirlere Unawatuna bölgesinde, plajda, Unawatuna Plajı yakınında ve Sahana Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Dalawella Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Orman Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Avlu Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x