Aluthgedara Guest House

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Aluthgedara Guest House Genel
Aluthgedara Guest House Öne Çıkan Resim
Aluthgedara Guest House Dış Mekan
Aluthgedara Guest House Dış Mekan
Aluthgedara Guest House Dış Mekan
Image More +104 fotoğraf
Aluthgedara Guest House
Aluth Gedara Watta, Yaddehimulla Road Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Aluthgedara Guest House misafirlere Unawatuna merkezinde, Unawatuna Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sahana Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Dalawella Plajı ile 2 mi (3,3 km) ve Mihiripenna Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve Otelden tren istasyonuna servis (ücretli) ücretlidir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x