Villa Volpi

Mastiano
Villa Volpi Genel
Villa Volpi Genel
Villa Volpi Öne Çıkan Resim
Villa Volpi Dış Mekan
Villa Volpi Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Villa Volpi
Via di Mastiano and Gugliano, 3597 , Mastiano

Lucca bölgesindeki Villa Volpi misafirlere kırsal bölgede, Villa Reale ve Villa Grabau ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Parrocchia Santa Maria Assunta Kilisesi ile 4,2 mi (6,7 km) ve Fattoria Sardigiustiniani s.s.a ile 4,9 mi (8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için minibar olan 16 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Üç
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Süit,
Süit, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x