Villa Vittoria

Rodi Garganico
Villa Vittoria Genel
Villa Vittoria Öne Çıkan Resim
Villa Vittoria Dış Mekan
Villa Vittoria Dış Mekan
Villa Vittoria Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Villa Vittoria
C.da Petrara, S. N. , Rodi Garganico

Villa Vittoria misafirlere Rodi Garganico bölgesinde, deniz kıyısında, Gargano Ulusal Parkı ve Gargano Burnu yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nautilus Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Spiaggia di Levante ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Senza Civico ideal; otelin restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda (2 adults + 1 child)
Room
Dört Kişilik Oda (2 adults + 2 children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x