Villa Venezia

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Villa Venezia Öne Çıkan Resim
Villa Venezia Dış Mekan
Villa Venezia Dış Mekan
Villa Venezia Dış Mekan
Villa Venezia İç Mekan
Image More +68 fotoğraf
Villa Venezia
Kamanina Str., 16 Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Villa Venezia misafirlere Odessa (Prymors'kyi bölgesi) bölgesinde, Arcadia Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Spartak Stadium ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Altın Sahil Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Odessa Müzikal Komedi Akademi Tiyatrosu ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Sıcak Su Havuzu
Süit,
Süit, Balkon, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Balkon/Veranda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Comfort Süit, Balkon/Veranda, Deniz Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Junior Süit, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x