Villa Tirta Indah

Lesser Sunda Islands, Ubud
Villa Tirta Indah Öne Çıkan Resim
Villa Tirta Indah Dış Mekan
Villa Tirta Indah Dış Mekan
Villa Tirta Indah Oda Manzaraları
Villa Tirta Indah Oda Düzeni
Image More +36 fotoğraf
Villa Tirta Indah
Br. Mancawarna, Sanding, Tampaksiring Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Istana Kepresidenan Tampaksiring Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Penataran Sasih Hindu Tapınağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu villa Ubud Maymun Ormanı ile 6,7 mi (10,7 km) ve Tirta Empul Tapınağı ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Klimalı bu villada özel havuz ve Akıllı televizyonlar ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x