Kawi Resort By Pramana

Lesser Sunda Islands, Tampaksiring
Kawi Resort By Pramana Genel
Kawi Resort By Pramana Genel
Kawi Resort By Pramana Genel
Kawi Resort By Pramana Genel
Kawi Resort By Pramana Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
Kawi Resort By Pramana
Jalan Ir. Soekarno, Banjar Bukit Desa Sanding Lesser Sunda Islands, Tampaksiring

Tampaksiring bölgesindeki Kawi Resort By Pramana misafirlere tarihi bölgede, Gunung Kawi Tapınağı ve Istana Kepresidenan Tampaksiring Cumhurbaşkanlığı Sarayı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ubud Maymun Ormanı ile 7,4 mi (12 km) ve Tirta Empul Tapınağı ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Havuz Kullanımı
Room
Villa, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x