Villa Tergestina

Como Gölü (bölge), Cernobbio
Villa Tergestina Öne Çıkan Resim
Villa Tergestina Dış Mekan
Villa Tergestina Dış Mekan
Villa Tergestina Dış Mekan
Villa Tergestina Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Villa Tergestina
Via Plinio, 7 Como Gölü (bölge), Cernobbio

Cernobbio bölgesindeki Villa Tergestina konaklamanızda, La Piazzetta ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Villa Erba ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lugano Gölü ile 10,4 mi (16,7 km) ve Como-Brunate Kablolu Treni ile 5 mi (8 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Cernobbio bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Zemin Kat
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Zemin Kat
Room
Design Süit, Zemin Kat
Room
Deluxe Süit, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x