Albergo Ristorante Giardino

İtalya Gölleri, Italian Alps
Albergo Ristorante Giardino Genel
Albergo Ristorante Giardino Öne Çıkan Resim
Albergo Ristorante Giardino Dış Mekan
Albergo Ristorante Giardino Dış Mekan
Albergo Ristorante Giardino Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Albergo Ristorante Giardino
Via Regina, 73 İtalya Gölleri, Italian Alps

Albergo Ristorante Giardino misafirlere Cernobbio merkezinde, La Piazzetta yakınında ve Villa Erba ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lugano Gölü ile 10,3 mi (16,7 km) ve Villa del Balbianello ile 27,1 mi (43,7 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Giardino restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x