Villa Stari Grad

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Herceg Novi
Villa Stari Grad Genel
Villa Stari Grad Genel
Villa Stari Grad Genel
Villa Stari Grad Genel
Villa Stari Grad Genel
Image More +27 fotoğraf
Villa Stari Grad
Marka Vojnovica 13 Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Herceg Novi

Villa Stari Grad misafirlere Herceg Novi merkezinde, St Jerome’s Church ve Archangel Michael’s Church yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Kotor Körfezi ile 2,5 mi (4,1 km) ve Porto Montenegro ile 12 mi (19,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Zemin Kat
Apart
Apart Daire, Teras
Standard
Standard Stüdyo, Teras
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Engellilere Uygun
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x