Villa Song Saigon

Güney Vietnam, Quận 2
Villa Song Saigon Genel
Villa Song Saigon Genel
Villa Song Saigon Genel
Villa Song Saigon Öne Çıkan Resim
Villa Song Saigon Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Villa Song Saigon
197/2 Nguyen Van Huong Street Thao Dien Ward, District 2 Güney Vietnam, Quận 2

Villa Song Saigon misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 2) bölgesinde, Saigon Nehri yakınında ve Vincom Mega Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ben Thanh Pazarı ile 5,6 mi (9,1 km) ve Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Füzyon mutfak sevenler için Bistro Song Vie ideal; otelin bistro içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Imperial
Imperial Suite
Villa
Villa Room
Süit
Süit (Villa)
Room
Oda (Writer's)
Room
Sanctuary Room
Room
Art Suite River View
Room
Oda (Sanctuary River)
Room
Süit (Sanctuary)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x