Villa Soline

South Dalmatia, Zupa dubrovacka
Villa Soline Öne Çıkan Resim
Villa Soline Dış Mekan
Villa Soline Dış Mekan
Villa Soline Dış Mekan
Villa Soline Dış Mekan
Image More +88 fotoğraf
Villa Soline
Soline 20 South Dalmatia, Zupa dubrovacka

Zupa dubrovacka bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Srebreno Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Mlini Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Pile Gate ile 7,8 mi (12,5 km) ve Dubrovnik Feribot İskelesi ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve özel spa küveti ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 50-inç düz ekran televizyon, DVD oynatıcı ve uydu kanalları sunuluyor. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti, sauna ve sezonluk açık havuz vardır. Bu villada misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x