Apartments Made 4U

South Dalmatia, Zupa dubrovacka
Apartments Made 4U Öne Çıkan Resim
Apartments Made 4U Dış Mekan
Apartments Made 4U Dış Mekan
Apartments Made 4U İç Mekan
Apartments Made 4U Oda Manzaraları
Image More +97 fotoğraf
Apartments Made 4U
Pod Svetim Nikolom 9 South Dalmatia, Zupa dubrovacka

Apartments Made 4U misafirlere Zupa dubrovacka bölgesinde, plaj yakınında ve Srebreno Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Pile Gate ile 8 mi (12,8 km) ve Dubrovnik Feribot İskelesi ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 25-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Superior Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Premium Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 4 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x