Villa Segur

Aquitaine, Bordo
Villa Segur Öne Çıkan Resim
Villa Segur Dış Mekan
Villa Segur Dış Mekan
Villa Segur İç Mekan
Villa Segur İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Villa Segur
26 Rue Fieffé Aquitaine, Bordo

Villa Segur misafirlere Bordo merkezinde, Sacre Coeur Kilisesi ve Rock School Barbey ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Place de la Bourse ile 2,1 mi (3,3 km) ve Şarap Şehri Müzesi ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x