Mercure Bordeaux Gare Atlantic

Bordo
Mercure Bordeaux Gare Atlantic Genel
Mercure Bordeaux Gare Atlantic Genel
Mercure Bordeaux Gare Atlantic Genel
Mercure Bordeaux Gare Atlantic Genel
Mercure Bordeaux Gare Atlantic Genel
Image More +74 fotoğraf
Mercure Bordeaux Gare Atlantic
69 Rue Eugene Le Roy , Bordo

Bordo (Saint Jean İstasyon Bölgesi) bölgesindeki Mercure Bordeaux Gare Atlantic misafirlere Rue Sainte-Catherine ve Marche des Capucins ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pey Berland Kulesi ile 2,6 km ve Place de la Bourse ile 2,8 km mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Le Saint Jean restoranı Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 72 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Classic
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x