Villa Savarino

Sicilya Güney Sahili, Vittoria
Villa Savarino Genel
Villa Savarino Genel
Villa Savarino Genel
Villa Savarino Genel
Villa Savarino Genel
Image More +48 fotoğraf
Villa Savarino
via del Tennis 21 Sicilya Güney Sahili, Vittoria

Vittoria bölgesindeki Villa Savarino misafirlere bölge parkında, Scoglitti Marinası ve Kamarina Arkeoloji Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel San Filippo Neri Kilisesi ile 8,1 mi (13,1 km) ve Maria Santissima Annunziata Bazilikası ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x