Stella dei venti

Sicilya Güney Sahili, Vittoria
Stella dei venti Öne Çıkan Resim
Stella dei venti Dış Mekan
Stella dei venti Dış Mekan
Stella dei venti Dış Mekan
Stella dei venti Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Stella dei venti
C.da Gaspanella km 6.8 Sicilya Güney Sahili, Vittoria

Vittoria bölgesindeki Stella dei venti konaklamanızda, Santa Maria delle Grazie Kilisesi ve Naselli d'Aragona Kalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Biscari Kalesi ile 6,4 mi (10,4 km) ve San Filippo Neri Kilisesi ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve LCD televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x