Villa Saffron Seminyak Bali

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Villa Saffron Seminyak Bali Öne Çıkan Resim
Villa Saffron Seminyak Bali Dış Mekan
Villa Saffron Seminyak Bali Dış Mekan
Villa Saffron Seminyak Bali İç Mekan
Villa Saffron Seminyak Bali Kahvaltı
Image More +14 fotoğraf
Villa Saffron Seminyak Bali
Jl. Pura Telaga Waja No. 18 Lesser Sunda Islands, Petitenget

Villa Saffron Seminyak Bali misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, TAKSU Bali Galerisi ve Petitenget Hindu Tapınağı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Legian Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 3 Yatak Odası
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x