Bali Baik Villas

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Bali Baik Villas Genel
Bali Baik Villas Öne Çıkan Resim
Bali Baik Villas Yerinde Yemek
Bali Baik Villas Yerinde Yemek
Bali Baik Villas Banyo Tipleri
Image More +9 fotoğraf
Bali Baik Villas
Jl Telaga Waja No 18 Lesser Sunda Islands, Petitenget

Bali Baik Villas misafirlere Seminyak bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, TAKSU Bali Galerisi ve Petitenget Hindu Tapınağı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Legian Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için özel havuz olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x