Villa Rosita

Pamunugama
Villa Rosita Genel
Villa Rosita Öne Çıkan Resim
Villa Rosita Dış Mekan
Villa Rosita Dış Mekan
Villa Rosita İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Villa Rosita
144/6 Seththappaduwa Pamunugama , Pamunugama

Negombo bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Muthurajawela Turizm Danışma Merkezi ve Uswetakeiyaw Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Negombo Plajı ile 8,2 mi (13,2 km) ve Dutch Canal ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Konforunuz için villa vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz. Banyoda sadece duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Lagün Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x