Villa Rondanella

Conero Riviera, Fermo
Villa Rondanella Genel
Villa Rondanella Öne Çıkan Resim
Villa Rondanella Dış Mekan
Villa Rondanella Dış Mekan
Villa Rondanella Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Villa Rondanella
Strada Provinciale 16, 19 Conero Riviera, Fermo

Fermo bölgesindeki Villa Rondanella, Rocca Tiepolo Kalesi ve Teatro dell'Aquila ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Roman Tanks ile 5,4 km (3,4 mil) ve Fermo Müzesi ile 6,7 km (4,1 mil) mesafede.

Villa Rondanella misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x