B&B Da Peo

Conero Riviera, Porto San Giorgio
B&B Da Peo Öne Çıkan Resim
B&B Da Peo Dış Mekan
B&B Da Peo İç Mekan
B&B Da Peo İç Mekan
B&B Da Peo Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
B&B Da Peo
Via Gaetano Properzi, n 237, Marche Conero Riviera, Porto San Giorgio

B&B Da Peo konaklamanızda Porto San Giorgio bölgesinde, Rocca Tiepolo Kalesi ile 0,9 km (0,6 mi) ve Roman Tanks ile 7,7 km (4,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Fermo Müzesi ile 8,2 km (5,1 mil) ve Teatro dell'Aquila ile 8,9 km (5,5 mil) mesafede.

Oteldeki 20 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Corallo)
Room
Üç Kişilik Oda (Sole)
Room
Dört Kişilik Oda (Mare)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x