Villa Romeo

Costa Blanca, La Canuta
Villa Romeo Genel
Villa Romeo Öne Çıkan Resim
Villa Romeo Dış Mekan
Villa Romeo İç Mekan
Villa Romeo Oda Manzaraları
Image More +33 fotoğraf
Villa Romeo
La Canuta 2F Costa Blanca, La Canuta

Calpe bölgesindeki Villa Romeo misafirlere deniz kıyısında, La Fossa Plajı ve Peñón de Ifach Doğa Koruma Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan villa Cap Negret Plajı ile 8,9 km (5,5 mi) ve Algar Şelalesi ile 20,2 km (12,6 mi) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (1)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4)
Villa,
Villa, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x