Villa Riad Les Deux Golfs

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Tassoultante
Villa Riad Les Deux Golfs Öne Çıkan Resim
Villa Riad Les Deux Golfs Dış Mekan
Villa Riad Les Deux Golfs Dış Mekan
Villa Riad Les Deux Golfs Dış Mekan
Villa Riad Les Deux Golfs Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Villa Riad Les Deux Golfs
VJ 59, Lotissement Golf Atlas Chrifia Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Tassoultante

Villa Riad Les Deux Golfs misafirlere Marrakech (Menara) bölgesinde, Atlas Golf Marrakech ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Oasiria Water Park (Oasiria Su Parkı) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 3,3 mi (5,2 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x