Villa Puriartha Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Villa Puriartha Ubud Öne Çıkan Resim
Villa Puriartha Ubud Dış Mekan
Villa Puriartha Ubud Dış Mekan
Villa Puriartha Ubud Dış Mekan
Villa Puriartha Ubud Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Villa Puriartha Ubud
Jl. Raya Pengosekan Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud (Pengosekan) bölgesindeki Villa Puriartha Ubud misafirlere Keçak ve Ateş Dansı Gösterisi, Pura Dalem Ubud Tapınağı ve Campuhan Tepesi Yürüyüş Yolu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 1,1 km (0,7 mil) ve Tegenungan Şelalesi ile 9,9 km (6,1 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 10 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 4.5 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Dubleks,
Dubleks, Havuz Manzaralı
Room
Süit, Havuz Manzaralı
Room
Dubleks, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x