JAPA Suites & Villas

Ubud
JAPA Suites & Villas Öne Çıkan Resim
JAPA Suites & Villas Dış Mekan
JAPA Suites & Villas İç Mekan
JAPA Suites & Villas Kahvaltı
JAPA Suites & Villas Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
JAPA Suites & Villas
Jl. Raya Pengosekan, Ubud, Gianyar, Bali , Ubud

JAPA Suites & Villas misafirlere Ubud (Pengosekan) bölgesinde, Agung Rai Sanat Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ubud Maymun Ormanı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Sanur Plajı ile 13,5 mi (21,7 km) ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Tebu Restaurant, JAPA Suites & Villas misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 11 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Yatak Odası (Kosala Suite)
Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Gandara)
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası (Pancala)
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Japa)
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Kandawa)
Room
Junior Oda, 1 Yatak Odası (Utpala Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x