Villa Poa

Arusha
Villa Poa Genel
Villa Poa Öne Çıkan Resim
Villa Poa İç Mekan
Villa Poa Yerinde Yemek
Villa Poa Oda Manzaraları
Image More +24 fotoğraf
Villa Poa
Plot 376, Themi Mash Njiro , Arusha

Arusha bölgesindeki Villa Poa konaklamanızda Njiro Complex Alışveriş Merkezi ve Maasai Market and Curios Crafts ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel East & Southern African Management Institute ile 1,7 mi (2,7 km) ve Arusha Saat Kulesi ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Family Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x