Maresi Luxury Hotel

Arusha
Maresi Luxury Hotel Genel
Maresi Luxury Hotel Genel
Maresi Luxury Hotel Öne Çıkan Resim
Maresi Luxury Hotel Dış Mekan
Maresi Luxury Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Maresi Luxury Hotel
Njiro Rd , Arusha

Arusha bölgesindeki Maresi Luxury Hotel konaklamanızda, Arusha Saat Kulesi ve Maasai Market and Curios Crafts ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Njiro Complex Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) ve East & Southern African Management Institute ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda Maresi Luxury Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x