Villa Pina

Santo Spirito
Villa Pina Genel
Villa Pina Öne Çıkan Resim
Villa Pina Dış Mekan
Villa Pina Dış Mekan
Villa Pina Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Villa Pina
Via Napoli-Santo Spirito 217 , Santo Spirito

Villa Pina misafirlere Bari (Municipio 5) bölgesinde, Panetteria Pan per Focaccia ve Bari Planetaryumu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Bari Limanı ile 8,8 mi (14,2 km) ve piramidi ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Villa Pina misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Bari bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x