Villa Pica Paca

Kashubia, Gdansk
Villa Pica Paca Genel
Villa Pica Paca Genel
Villa Pica Paca Öne Çıkan Resim
Villa Pica Paca Dış Mekan
Villa Pica Paca Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Villa Pica Paca
ul. Spichrzowa 20 Kashubia, Gdansk

Villa Pica Paca misafirlere Gdańsk merkezinde, Yeşil Kapı ve Muzeum Historyczne Miasta Gdanska Tarihi Serbest Bölge Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ile 1,2 mi (1,9 km) ve Uzun Köprü ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 4 Yatak Odası
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x