Apartamenty Chleb i Wino

Kashubia, Gdansk
Apartamenty Chleb i Wino Genel
Apartamenty Chleb i Wino Öne Çıkan Resim
Apartamenty Chleb i Wino Dış Mekan
Apartamenty Chleb i Wino İç Mekan
Apartamenty Chleb i Wino İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Apartamenty Chleb i Wino
ul. Stagiewna 17 Kashubia, Gdansk

Apartamenty Chleb i Wino misafirlere Gdańsk merkezinde, Yeşil Kapı ve Gdańsk Marinası ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı küçük otel Gdansk Old Town Hall (Gdansk Eski Belediye Binası) ile 1,2 mi (1,9 km) ve Uzun Köprü ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve valiz dolabı vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Stüdyo
Stüdyo
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire (Mini Deluxe )
Standard
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x