Villa Perle de la Mer

Mimosa Road, Frejus
Villa Perle de la Mer Genel
Villa Perle de la Mer Öne Çıkan Resim
Villa Perle de la Mer Dış Mekan
Villa Perle de la Mer Dış Mekan
Villa Perle de la Mer Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Villa Perle de la Mer
21 Boulevard de Saint-Aygulf 83370 Saint Aygulf Mimosa Road, Frejus

Villa Perle de la Mer konaklamanızda Frejus merkezinde, Batı Gaillarde Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Aqualand Frejus Su Parkı ile 14 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Frejus Plajı ile 9 km (5,6 mi) ve Saint-Raphael Plajı ile 10,3 km (6,4 mi) mesafede.

Villa Perle de la Mer misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti, buhar odası ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Deniz Manzaralı (Parel)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Amber)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Jaspis)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı (Larimar)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı (Calciet)
Üç
Üç Kişilik Oda, Teras (Robijn)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Ademiet)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda (Opaal)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x