Camping La Barque

Mimosa Road, Frejus
Camping La Barque Genel
Camping La Barque Genel
Camping La Barque Genel
Camping La Barque Genel
Camping La Barque Genel
Image More +31 fotoğraf
Camping La Barque
3055 RD8 QUARTIER DES FOUGERETTES Mimosa Road, Frejus

Camping La Barque misafirlere Frejus (Saint-Aygulf) bölgesinde, Petit Boucharel Plajı ve Galiote Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kamp alanı Grimaud Limanı ile 14 mi (22,5 km) ve St. Tropez Limanı ile 18,3 mi (29,4 km) mesafede.

Le Rivage Camping La Barque misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 90 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Mobil-Home
Mobil-Home 2 Chambres PMR (accessible aux personnes à mobilité réduite)
Room
Mobil-Home KLASSIC 3
Room
Mobil-Home KLASSIC 2
Room
Mobil-Home KLASSIC 2 + CLIM
Room
Mobil-Home KLASSIC 3 + CLIM

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x