Villa Palmeraie Marrakech

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil
Villa Palmeraie Marrakech Öne Çıkan Resim
Villa Palmeraie Marrakech Dış Mekan
Villa Palmeraie Marrakech Dış Mekan
Villa Palmeraie Marrakech Dış Mekan
Villa Palmeraie Marrakech Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Villa Palmeraie Marrakech
S/N Les Jardins De La Palmeraie e Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil

Bu villa misafirlere Marrakech (Palmeraie) bölgesinde, Palmeraie Palace Golf Sahası ve Musée Aman pour la Civilsation de l'Eau au Maroc ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Mutfak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x