Villa Oxygène Marrakech

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Villa Oxygène Marrakech Genel
Villa Oxygène Marrakech Genel
Villa Oxygène Marrakech Genel
Villa Oxygène Marrakech Genel
Villa Oxygène Marrakech Öne Çıkan Resim
Image More +51 fotoğraf
Villa Oxygène Marrakech
Km 11 Route de Ouarzazate Residence Oliver Palm Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki Villa Oxygène Marrakech misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Palmeraie Müzesi ve Tabakhaneler ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 8,4 mi (13,5 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Villa Oxygène Marrakech misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda espresso kahve makinesi ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 5 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x