Villa Nestor

Gran Canaria, Ingenio
Villa Nestor Genel
Villa Nestor Genel
Villa Nestor Genel
Villa Nestor Genel
Villa Nestor Öne Çıkan Resim
Image More +94 fotoğraf
Villa Nestor
Calle Antonio Rodríguez Medina 31 Gran Canaria, Ingenio

Villa Nestor konaklamanızda Ingenio bölgesinde, Barranco de Guayadeque ile 1,2 km (0,7 mi) ve León y Castillo Müze Evi ile 17,9 km (11,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu çevre dostu oda ve kahvaltı sunan otel La Garita Plajı ile 19,2 km (11,9 mi) ve Bufadero de la Garita Doğal Oluşumu ile 19,2 km (11,9 mi) mesafede.

Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x