Rickaty Lodge Bed & Breakfast

Gran Canaria, Las Puntillas
Rickaty Lodge Bed & Breakfast Genel
Rickaty Lodge Bed & Breakfast Genel
Rickaty Lodge Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Rickaty Lodge Bed & Breakfast Dış Mekan
Rickaty Lodge Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Rickaty Lodge Bed & Breakfast
Calle Kant 45 Gran Canaria, Las Puntillas

Ingenio bölgesindeki Rickaty Lodge Bed & Breakfast misafirlere tarihi bölgede, Playa del Burrero ve La Garita Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Barranco de Guayadeque ile 5 km (3,1 mil) ve Bandama Caldera Tabiat Anıtı ile 26,5 km (16,5 mil) mesafede.

Rickaty Lodge Bed & Breakfast misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

3 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 20-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

BURGOS
BURGOS SUITE 3
Comfort
Comfort Ev, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı (Room 3)
Comfort
Comfort Ev, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez (Room 1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x