Villa Melissa

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Tassoultante
Villa Melissa Genel
Villa Melissa Öne Çıkan Resim
Villa Melissa İç Mekan
Villa Melissa İç Mekan
Villa Melissa Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
Villa Melissa
kM 8, Rte Amezmiz- cherifia Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Tassoultante

Bu villa misafirlere Marrakech (Tassoultante) bölgesinde, Eden Aquapark ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Oasiria Water Park (Oasiria Su Parkı) ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 6,2 mi (10 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, jakuzi ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, Birden Çok Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x